Korall

Här är ännu ett av OPI lacken jag köpte, Los cabos coral. Det är ganska snarlikt Royal flush blush, men utan wet look effekten och glansen. Har haft det här lacket några dagar nu och det är mycket tåligt. Och det blir relativt täckande efter bara 2 lager. Ett stort plus är också den korta torktiden =) I bakgrunden på bilden så skymtar Canberra´t without you som jag har på tånaglarna. Men tyvärr så slog jag i tån nånstans innan lacket torkar så det är en repa i det =( Bara att göra om när man får tid (tur att vädret är ganska dåligt så man slipper visa tårna i sandaler för tillfället)


Premiär för OPI

Jag vet att det har varit ett litet avbrott här på bloggen, men det är för att jag har fullt upp med jobbet.
Idag fick jag iallafall hem mitt paket från USA med 3 OPI lack. Jag har inte testat det här märket förut, eftersom jag inte vill betala 150 spänn på kicks. Betalade ca 20 kr per lack MED frakt från USA.
Valde iallafall färgerna Canberra´t without you, Los cabos coral och Royal flush blush. Det är det sistnämnda jag har tagit bild på, men de övriga kommer säkert med i nåt inlägg framöver =) Det torkade iallafall relativt snabbt, och nu återstår att se hur hållbart det är.



Vet att lacket ser lite randigt ut, men det ska på ett till lager och sen överlack =)


RSS 2.0