Färgprakt

Hinner äntligen slänga in en uppdatering här nu. Jag är som sagt i Kalifornien just nu, och vädret är helt underbart! Så skönt att slippa snön ett tag.
Tänkte iallafall visa 3 Sally Hansen Lacquer shine lack som jag köpt i butiken som ligger alldeles runt hörnet. Hela butikens kortsida är en vägg fylld med nagellack och nagelvårdstillbehör =)

Från vänster till höger:

Brilliant
Glow
Flash



Bilden blev inte så bra så jag får ta en bättre senare på målade naglar. Det är superfint lyster i de här lacken och färgerna är väldigt läckra!

Smycke

Igår så målade jag på 2 lager av OPIs Didgeridoo your nails, och sen placerade jag ut lite stenar på ringfingernageln. Jag utgick från ett halsband när jag gjorde "mönstret". Tanken är att det ska likna ett smycke =) Får nöja mig med det här eftersom jag inte får ha ringar eller andra smycken på mig nu när jag ska flyga till usa! Också är det alltid roligt att ha fina naglar när man ska lämna fingeravtryck ;)



Som sagt så vet jag inte hur det kommer bli med uppdateringar nu inom den närmaste tiden eftersom jag kommer vara i kalifornien några veckor. Om inte annat så hörs vi när jag kommer tillbaka i slutet av mars! Ska fortsätta att packa det sista nu =)

Stämplar från Konad

Många av er har säkert redan hört talas om Konad stamping nail art, som är några väldigt enkla produkter om man vill piffa till sina naglar. Vad man behöver är deras metallplattor (det är ca 9 olika designer på en platta, och det finns många plattor att köpa till!). Jag fick iallafall med 10 st i mitt paket, så ca 90 olika bilder som jag kan stämpla på mina naglar =) Sen behöver man en liten skrapa och själva "stämpeln" som är gjord av gummi.

Såhär gör man:

Välj ut en platta som har den design du vill ha

Måla på med ett tjockt lack på designen

Skrapa bort överflödigt lack så det bara är lack nere i själva bilden du vill ha

Tryck stämpeln mot plattan och sedan mot nageln

Hur lätt som helst! =) Kommer kanske göra en video senare där jag visar hur man gör. Blommorna jag hade på min franska manikyr i förra inlägget var gjorda på detta sätt.


Franskt, oui?

Fransk manikyr är något som kräver mycket träning, vilket inte jag har =) Ville dock testa iallafall med mina nya OPI lack, och såhär blev resultatet. Ett lager med baslacket, ett lager Bubble bath, sen målade jag med det vita lacket Alpine snow på fri hand (så ja det är lite ojämnt när man tittar på nära håll), och sen ännu ett lager av Bubble bath. På med topplack och det är klart =) Bubble bath är en väldigt fin och naturlig färg, som får naglarna att se rena och fräscha ut!


Prinsessa?

Eftersom det lila lacket fortfarande sitter kvar så fint på naglarna så har jag målat tånaglarna idag. Grundade med 2 lager av OPIs I got a date To-Knight och sen ett lager av det glittriga Princess rules. Princess rules är väldigt skirt och passar bra över andra lite tjockare lack, eller för att piffa upp en fransk manikyr =)

Vänster till höger:

I got a date To-Knight
Princess Rules!



=



Förstorade upp bilden, eftersom en bild av mina fötter är något jag inte tänker utsätta er för ;) Dags för en pedikyr snart!

Inventerar

Har haft tråkigt idag så jag har räknat mina OPI lack. Fick det till 37 stycken. Efter att ha testat många olika märken så måste jag säga att OPI är ett av de bättre, både i utbud och kvalité. Jag är ganska nöjd med min samling, men skulle vilja ha något mer blått och åtminstonde ett grönt lack. Har jag tur så kommer jag hitta det i USA =) Och nej, man kan inte ha för många nyanser av rött och rosa!





Kungligt

På de här naglarna har jag 2 lager av OPIs Purple with a Purpose (enkelt lila lack), eftersom DS Royal i sig är ett ganska skirt lack. Då är det bra att ha en "bas" i liknande eller mörkare färg! Sen när det torkat så målade jag på 2 lager av Royal som är ett lila lack med blått skimmer. Väldigt härlig färg, men svår att fånga på bild.
Naglarna är även lite ojämna eftersom några gick av tidigare i veckan, så snart är det dags att fila ner resten...




Manikyr lack från OPI

Äntligen har jag fått bas och topplack från OPI! Fick även hem Alpine snow och Bubble bath som jag har hört ger en väldigt fin fransk manikyr. Blir väl till att testa det inom en snar framtid =)

Från vänster till höger:

OPI Top Coat
OPI Natural Nail Base Coat
Bubble Bath - Mjukt rosa
Alpine Snow - Täckande vitt lack



Här är även ett krämigt gammelrosa lack som är väldigt fint! Kréme de la Kremlin heter det.

Med blixt:



Utan blixt:




Har så mycket lack nu att jag inte vet vad jag ska testa! Har ni några önskemål om något lack som ni vill ha fler bilder på så är det bara att säga till!

Eftersom jag lovat bilder på målade naglar så får jag väl slänga in några sådana också. Ska på ett lager till, men det får bli imorgon för nu är klockan så mycket! Jag har 2 lager av OPIs Purple with a Purpose, och ett lager av OPIs DS Royal. Ska som sagt på ett till lager av det så att det skimrar mer i blått!
(ska även ta en tops och snygga till kanterna och det jag målat utanför). Ni får iallafall ett hum om hur färgen ser ut!




Ännu lite mer från OPI

Här kommer ytterligare 4 lack från OPI. Det enda lacket som var svårt att fånga på bild är Bright Lights, eftersom det är skimmer i det lacket. Det är dock ett väldigt vackert lack, så jag kommer återkomma med bilder när jag målat det på naglarna!

Från vänster till höger:

Birthday Babe - Silver
Curry up don´t be late! - Ännu ett lack i guld, men till skillnad från Golden rules så är det här klarare och ljusare
Chocolate Moose - Ett brunt "chokladigt" matt lack
Bright Lights - Korall som skimrar i guld och orange *snyggt till sommaren*

Med blixt:



Utan blixt:



Ska försöka få upp lite bilder på lackade naglar snart *även om 3 gick av idag =(*. Får se hur mycket jag hinner, för jag åker till USA om 2 veckor, så då kommer det förmodligen bli ett lite längre uppehåll här på bloggen.

Designer Series av OPI

Idag tänkte jag visa ett av mina 3 OPI lack från Designer serien. De här lacken är lite dyrare än de normala kollektionerna, men det är det värt! Naglarna glittrar verkligen som diamanter =)
Har sett på svenska hemsidor att de tar 249 kr för de här lacken, och sen tillkommer frakt. VÄLDIGT ÖVERDRIVET! Jag betalade ca 70-80 kr per lack med frakt från ebay.

Här är en bild med blixt av lacket som heter Elegance (2 lager), fast inga bilder kan göra det här lacket rättvisa. Det är ett ganska ljust rosa lack med jättefina små glitterkorn i. Och istället för att bara skimra så får man verkligen reflektionen av en regnbåge när ljuset träffar nageln:

    

Utan blixt (lite suddigt):



Från vänster till höger:

Royal - lila som skimrar i blått
Perfection - Rosa/rött som glittrar i rosa/rött
Elegance - Ljust rosa med skimmer i alla regnbågens färger


RSS 2.0