Massor av lila

Idag kände jag för en lite mörkare färg, så det blev lacket Outrageous av märket Pure Ice.  Det här märket är lite svårt att arbeta med, men resultat gör det värt det. Man får en täckande yta efter bara ett lager (men det skadar ju inte att ta 2), och det är väldigt hållbart. Har dock inte sett det säljas i Sverige så jag vet inte om det finns här. Men tur att man har internet så man kan beställa!
Jag drog iallafall på 2 lager av det här lacket, och sen duttade jag på lite av Isadoras Galaxy på topparna (en mörk lila färg med glitter). Tyvärr som så många andra gånger är färgen väldigt svårfångad på bild, men jag lägger upp de 2 bilder jag tyckte blev bäst.





Nu ska jag gå och hämta en tops med remover och ta bort det jag målat utanför ;)

Tea & crumpets

Här är färgen jag haft de senaste 2 veckorna, Essie i färgen Tea and crumpets. Köpte den här färgen i USA och det är första gången jag testar det här märket. Och jag måste säga att jag är nöjd! Torkar snabbt och är hållbart, så jag kommer definitivt att köpa fler lack från Essie i framtiden!


Blomma

Har målat på några lager med Sally Hansens Champagne Toast och sen målat en blomma uppe i högra hörnet på nageln med lite blad och en sten i mitten. Bilden blev tyvärr väldigt glansig när jag har blixten på, men annars blir bilden bara suddig.


Splash!

Har för tillfället övergivit färgerna i rosa/aprikos/beige som jag vanligtvis har, och målat på en blå färg från Pure Ice som heter Splash. Färgen är himmelsblå och skimmrar när man är ute i solen. Brukar inte vara för sådana starka färger på naglarna, men denna tycker jag är riktig snygg, speciellt till jeans. Har den både på fingarar och tår, och på stortårna har jag även vita dekorationer med små blommor.



Ska måla på ett till lager på fingrarna, men just nu är det så varmt att lacken torkar långsamt. Märks att sommaren äntligen kommit!

RSS 2.0