Curry

Jag har 3 guldlack från OPI, men jag kan inte bestämma vilket som är snyggast. Det här är iallafall den ljusaste nyansen som heter Curry up dont be late. Bra täckning för att vara ett sånt ljust lack och snabb torktid =)

Jag är för övrigt positivt överraskad att mina naglar blivit så starka på senare tid. Har nog gått ett halvår sen nån nagel gick av för mig, och de skivar sig inte längre. Jag har inte ändrat något i min nagelvårdsrutin, utan jag använder fortfarande depends olja och en handkrämen från apoteket. Så jag vet inte vad det kan bero på, men skönt är det iallafall!


Solnedgång

Har rensat datorn på bilder nu och hittat några som jag inte hunnit lägga upp här. På den här bilden har jag grundat med OPIs Bubble bath, sedan målat tipparna med Sally Hansens Sunrise, sunset. Efter det strödde jag över lite grönt glitter innan jag fäste fast lite lila krossade snäckskal. Lite ovanligt men reultatet blev väldigt snyggt i verkligheten =) Fick bli 2 inlägg idag som kompensation för de dåliga uppdateringarna nu under sommaren!


Dags för lite färg i regnet

Det här lacket målade jag på i all hast innan jag skulle till jobbet (därav de kladdiga nagelbanden som måste fixas till senare). Färgen heter Adelaide och kommer från Mavala. Jag köpte det förra sommaren men hittade det först nu =) Alltid lika roligt med oväntade överraskningar! Skulle dock önskat att lacket var lite tjockare, eftersom det i vissa ljus ser lite genomskinligt ut. Jag kan iallafall påstå att det är ett bra budgetlack med kort torktid.


RSS 2.0