Längtar efter grönare tider!

Jag är så less på snön! Verkar ju dröja länge innan det ens börjar bli vår... För att pigga upp lite så har jag målat mina naglar gröna idag =) Det är första gången jag testar ett lack från Zoya, och jag kan väl varken säga att det är jättebra eller jättedåligt. Färgen heter Irene och är en djup moss/olivgrön färg, som är väldigt vacker. Dock är lacket väldigt skirt för att vara en så mörk färg, så det krävs 3-4 lager för att få en bra täckning.



Hittade många gröna lack i USA, så jag får se vilken nyans det blir nästa gång ;)

Från OPI lacket i övre mitten och medsols:

OPI: Sit under the apple tree
Zoya: Irene
OPI: Call my cell-ery
Maybelline: Go go green
Sally Hansen: Glow
Sally Hansen: Mellow Yellow


På svensk mark igen

Nu har jag kommit hem igen! Känns dock inte så roligt att byta ut 25 graders värme mot kyla och snö... Trodde ju faktiskt att snön skulle ha smält bort lite innan jag kom tillbaka.
Detta kommer bli ett väldigt kort inlägg eftersom jag har jetlag och ska lägga mig och sova strax! Här är 6 av OPI lacken jag köpte i USA.

Från vänster till höger:

Pompeii Purple (neonrosa)
Japanese Rose Garden (Matt Gammelrosa)
Coney Island Cotton Candy (Beige)
Chicago Champagne Toast (Skimmrande brunt)
Sea Ya Later, Sailor! (Skimmrande babyblått)
Sit Under The Apple Tree (Skimmrande ljusgrönt)



Förresten är det roligt att se att så många läsare fortfrande tittar in! Förhoppningsvis kommer det bli bättre med uppdateringar nu =)

Pretty in Pink

Först av allt vill jag tacka er som fortsätter att besöka bloggen trots att det är dåligt med uppdateringar just nu!

Såhär såg iallafall mina naglar ut i förra veckan, med 2 lager av OPIs And this little piggy, och sen 2 lager av Sally Hansens Starlet på tipparna. Idag har jag en grön version av detta, men har ännu inte tagit en bild. Kanske dyker upp lite senare! (Och ja bilderna är dåliga pga programmet Paint)


Persikor med vaniljglass

Den här franska manikyren gjorde jag med hjälp av OPIs Peach-a-boo som bas, och till de vita tipparna använde jag något som heter Nail Art Pen från Sally Hansen. Det är precis som en tuschpenna, och finns i många olika färger. Det är riktigt enkelt att använda de här pennorna, och blir det fel så är det bara att ta en fuktig bomullstuss och torka bort, så länge som lacket du målar på är torrt. Sen är det bara att måla på överlack och det är klart!


OPI Himmelriket

Vilken skillnad det är på OPIs utbud på Kicks i Sverige och butikerna i USA! Här har man i butikerna runt 100-150 färger att välja på, vilket gör att man lätt blir stående ett tag. Svårt att välja! Och beroende på butik så skiftar priserna mellan 5-8 dollar, vilket just nu är ca 45-72 kr. Så även om man går till de dyraste butikerna så är det fortfarande 50% billigare än Kicks hutlösa 140 kr.
Efter 20 minuters velande så kom jag iallafall hem med dessa 4 lack.

Från vänster till höger:

You Don't know Jacques! (matt brunt/grått lack)
And this little Piggy (Skirt rosa/rött lack)
Peach-a-boo! (Skirt persikofärgat lack)
Call my Cell-ery! (Skirt grönt lack)


RSS 2.0