Gyllene tider

Det finns säkert en miljon nyanser av guld, och det här är en av dem. OPIs Golden rules är ett ganska täckande guldlack så det räcker med två lager för att få det fint. Jag har ytterligare 2 guldlack från OPI, 18k ginza gold och curry up dont be late, som skall testas någon annan gång =)


Mörkt i Sydney

Idag kände jag för en mörk färg, så det fick bli OPIs Suzi loves Sydney. Det är en mörkröd färg som glittrar med klart röda partiklar (fick dock inte riktigt med glittret på någon av bilderna jag tog). Man får ju passa på nu innan våren kommer på riktigt, för då brukar det ju kännas mer passande med färgglada lack!



Lacket torkade även väldigt snabbt och har bra täckning!

1 År

Ja idag fyller bloggen 1 år =) Första inlägget för ett år sen handlade om att få ordning på mina svaga naglar och få dom långa och fina, och jag är faktiskt nöjd med resultatet! Idag har jag gjort mig för lite extra och gjort en liten "design" på naglarna. Som bas använde jag OPIs Blushingham Palace, 2 lager, och sen tog jag lite av OPIs Princess rules och målade lite på måfå. Sen markerade jag "linjen" mellan de 2 nyanserna genom att dutta ut prickar med ett vitt lack. Detta kan göras med en tandpetare eller en "dotting pen".

Utan blixt:



Med blixt (bättre färgåtergivning):



Det här är lätt att göra, och kan kombineras med många roliga färger! Även om prickarna blir ojämna så får det en väldigt snygg effekt.

Dansa i neon

Tänkte slänga in en bild på OPIs Pompeii purple som jag har på naglarna just nu. Det känns dock fortfarande som om huden är lite för blek för den här starka färgen, men såfort man får lite solbränna så blir det nog jättesnyggt =) Den är neonrosa med lite lila skiftningar i.


RSS 2.0