Persikor i Chicago

Ännu en gång så har jag målat på lack med hjälp av en sminksvamp. Den här gången hade jag OPIs Peach-a-boo som bas innan jag "svampade" ut lite av OPIs Chicago Champagne Toast (ett snyggt brunt lack som skimrar och har en väldigt snygg glans) på tipparna. Sen tog jag ännu ett lager av Peach-a-boo och resultatet blev såhär:



Bilden blev inte så bra, men i verkligheten så ser det snyggt och diskret ut =)


Rosa Socker

Idag har jag väldigt glittriga naglar =) Jag började med ett lager av OPIs Princess rule och lät det torka. Sedan tog jag OPIs Japanese rose garden och tonade ut det med en svamp över tipparna. På med ett till lager av Princess rule och strö sedan över glitter på valda delar av naglarna och det är klart! (fixera med överlack såklart när allt är torrt och överflödigt glitter är borttaget)



Och här är en suddig bild utan blixt, eftersom glittret syns bättre här. Det är ett rosa glitter som skiftar i olika färger!


Tio Tangeriner

Dags för ännu ett färgglatt lack! Den här gången så är det OPIs Totally Tangerine jag har på naglarna, och det är en snygg orange färg med lite guldskimmer i. Det är bra täckning på lacket och det torkar och håller väldigt bra, så det här kommer jag använda mer av nu i sommar!


Granny Smith

Ja jag vet att det var ett tag sen förra uppdateringen, men jag har haft mycket på gång. Här kommer iallafall 2 bilder av Maybellines Go go Green, som är ett av de här snabbtorkande lacken. Tyvärr så har ju dessa en benägenhet att flagna lika snabbt som de torkar haha. Snygg färg var det iallafall =)

Med blixt (som ni ser är det lite guld i också):



Och utan blixt:


RSS 2.0