Rosa is

Nu har jag tagit lite bilder på OPIs Berry Good Dancers. Snygg rosa färg och lagomt med glitter. Det är även mycket pigment i det här lacket, så ett lager skulle räcka och man får ändå bra täckning. Jag tog dock 2 lager eftersom jag tycker det håller bättre med flera tunna lager.





(lite suddig bild eftersom den togs utan blixt)


Och här är en bild på några fler OPI lack. Har ni några önskemål om vilket lack ni skulle vilja se mer av så är det bara att skriva =)

Azure for Sure
18K Ginza Gold
Very Merry Cherry
Totally Tangerine (lite fylligare orange och inte lika gul som Ginza Gold)


Får det lov att vara lite kaffe?

Nu i veckan har jag haft ett nytt OPI lack på naglarna, som heter Expresso your style (helt underbara namn på lacken som vanligt), som är i en mörkbrun och bronsskimrande nyans. Jag älskar den här färgen, och brunt är den färgen som passar mig bäst. Det här lacket kommer definitivt att ta slut snabbt! Ska även tillägga att det var en väldigt snabb torktid, vilket alltid är ett stort plus.



Här är ett urval av de nya opi lacken:

Didgeridoo your nails?
Berry good dancers (otroligt snyggt rött/rosa lack med glitter)
Charmed by a snake
Blushingham Palace
Espresso you style! (Lacket på första bilden)


Frostigt...

... Både på naglarna och ute. Har köpt och testat de 2 lacken från Isadoras vinterkollektion Dazzling Diamonds. Det isigt blå lacket heter Diamond Blue och är en väldigt snygg färg! Tyvärr så höll det bara ca 3-4 dagar innan det började flagna. Det silvrigt vita lacket heter Sparkling Diamond och har liiiiite bättre hållbarhet. Det blir för glittrigt om man har det över hela nageln, men är snyggt på tex tipparna.



Men just nu har jag China Glaze - Naked på mina naglar. En VÄLDIGT rosa färg (nästan neon) med en aning glitter i. Har haft lacket i över en vecka nu, så det ser lite skamfilat ut, men jag tar en bild iallafall =)



Kan även meddela att jag väntar på ett antal OPI lack från andra sidan atlanten, som borde komma nu nångång i December. En liten julklapp till mig själv =) Så se fram emot många ovanliga och snygga färger inom kort!

RSS 2.0