Apelsin + Video

Idag lekte jag runt med lite glitter igen, och såhär blev resultatet. Det blev även en liten video till, som visar hur lätt det här är att göra. Glitter finns bland annat på The Makeup Store, Face Stockholm, Kicks, hobbyaffärer m.m. Det jag använder är glittret jag fick i förra veckan från Hong Kong.


Lite nytt från OPI

Eftersom Blushingham Palace fortfarande sitter som berget så tänkte jag visa lite OPI lack =)
Från vänster till höger:

Black Onyx (helt svart lack)
My private jet (grått/svart lack som glittrar i rött, grönt, blått och gult)
At your Quebec & Call (ett väldigt mörkt grönt lack som skiftar lite i guld)
"Sheer" your toys (snygg grå färg)
Golden rules (guld helt enkelt!)
My Chihuahua bites! (väldigt intensiv rosa/röd färg)

Med blixt:



Utan blixt:



Har precis målat mina tånaglar med My private jet så jag har förstorat upp en bild som jag tänkte visa, eftersom det inte syntes så väl på bilderna ovanför



Det här lacket kommer se fantastiskt ut i solsken. Mycket snyggt om jag får säga det själv!


Glittrande regnbåge

Idag har jag 3 lager av OPIs Blushingham Palace, som är ett väldigt fint lack i sig. Men eftersom jag har för mycket fritid så fick jag tråkigt och ville göra något mer, så jag doppade tipparna i Makeup stores glitter Rainbow. Det är ett neonrosa glitter som skiftar i grönt. Det är svårt att fånga glitter på bilder, eftersom det gör sig bäst i verkligheten när man rör sig och ljuset träffar olika glitterpartiklar. Det glittrar väldigt fint iallafall, och jag fick många snälla kommentarer av personalen på Kicks när jag var där och handlade idag =)

Här är en bild med blixt:



Och två i vanligt ljus:




Lite nytt material

Den här veckan har jag fått 2 paket från Hong Kong, och jag tänkte visa lite av det jag fick. Vet inte när jag ska få tid att testa allt!

Här är några färgade stenar i olika storlekar:



Pärlliknande runda stenar i härliga färger (och vita och rosa rosetter):



Olivformade stenar som jag tänkt göra blommor av (en sten är ett blomblad):



Tunna frukt och grönsaksbitar som man kan hitta på mycket med:



Vanligt glitter (har en till låda fast istället för glitter så är det färgade krossade snäckskal):



"Dotting pen" som används till att göra prickar med (kommer spara in många tandpetare):



Ja det här var lite av det jag fick, och jag kommer lägga upp fler bilder framöver. Har så mycket inspiration nu att jag inte vet vart jag ska börja!

Ocean + Video

Har kommer videon till stilen som jag visade i förra inlägget, men i blått och grönt istället för rött och oranget. Det går bra att använda i princip vilka färger man vill, och man kan använda 3 eller 4 färger också istället för bara 2.  Möjligheterna är oändliga!




Lite värme i kylan

Satt och lekte runt med OPIs Very merry Cherry och Totally Tangerine, och blev faktiskt nöjd med resultatet =) Behöver dock träna på att få färgerna att "flyta in" mer i varandra. Nu när jag har testat så ska jag göra en video nästa gång jag målar med 2 färger, så får ni se hur jag gör. Har dessutom köpt en ny kamera som jag är väldigt nöjd med. Färgerna blir bättre nu än med den gamla kameran.






Kexchoklad + Video

Usch nu har jag legat hemma en vecka i influensa... Inget roligt alls!

Har iallafall nyss målat naglarna i 3 lager av Opis "Charmed by a snake". Sen har jag "duttat" ut lite prickar med hjälp av en tandpetare i Opis "espresso your style" i ett "kexchokladmönster". Blev ganska rolig effekt, och det går att göra i vilka färger man vill! Har sett något liknande på youtube för längesen, men jag hittade inte videon när jag letade.


Vintergatan + Video

Idag har jag blåa naglar (OPI - Azure for sure) med lite stenar. Gjorde även en video den här gången där jag visar hur jag fäster stenarna, om det är någon som är intresserad =)



Filmen innehåller några stavfel men det får jag fixa till senare (tar ju nästan en timme att ladda upp en ny version på youtube och det orkar jag inte ikväll)  ;)

Dags att vässa klorna för det nya året

På nyår hade jag Mavalas lack som heter Dream, en skimrande gammelrosa färg. Sen satte jag fast lite genomskinliga stenar på varannan nagel, i en rak linje snett över nageln. När allt torkat målade jag på 2 lager med överlack för att allt skulle sitta på plats. Klart!





Gott Nytt År!

RSS 2.0