Rubiner

Detta är ännu ett lack som är extremt svårt att fånga på bild. Ruby Pumps från märket China Glaze. Det här lacket innehåller MYCKET glitter, och kan därför få en lite ojämn yta (pga glitter partiklarna), om man inte lägger på 2-3 lager med överlack.
Lacket ser även ljusare ut på bilderna än vad det egentligen är. I verkligheten är det väldigt mörkt, nästan djupt blodrött, som glittrar i många röda nyanser. Jag vet iallafall vilket lack jag ska ha på julafton i år =)




Vi går mot mörkare tider

Nu märks det att sommaren är över. Det blir mörkt allt snabbare på kvällarna och dagarna är regniga och grå. Då känns det inte heller så passande att måla naglarna i ljusa somriga färger.
Idag tänkte jag bjuda på 2 färger. Färg nr 1 är från Essie och heter After sex, en vacker röd färg med fina skiftningar i. Just nu har jag bara tipparna målade, men inom en snar framtid ska jag måla hela naglarna. Brukar normalt inte gilla rött på naglarna, men för den här färgen gör jag ett undantag!



Den andra färgen hade jag förra veckan, en vacker lila färg av Sally Hansen, Royal Romance. Det är ett av lacken jag köpte i usa, men som jag ännu inte haft tillfälle att testa förrens nu. Jag gillar verkligen lila färger, och det här lacket kommer bli så snyggt till den lila koftan jag håller på att sticka =)


RSS 2.0