Holografi

Här kommer några bilder på det underbara lacket från China Glaze med namnet TTYL. Det är ett varmt rosa lack som skiftar i alla regnbågens färger och är väldigt snyggt. Det är snabb torktid, men tyvärr så höll inte lacket i så många dagar innan det började flagna i kanterna. Så på den punkten är OPI bättre.






Och som ni ser så ser lacket väldigt olika ut i olika ljus, men snyggt är det ;)


Porslinsglasyr

Nu hade jag tänkt att jag skulle ge China Glaze lite mer plats här på bloggen framåt hösten, och inte bara ha OPI ;) Jag gillar holografiska lack i stil med OPIs Designers series, men eftersom China Glaze har en egen holografisk kollektion så tänkte jag testa några av dessa.



Eftersom jag ännu har kvar mina leopardmönstrade naglar så tänkte jag vänta några dagar med att testa dessa nya lack, men det ska bli väldigt spännande att jämnföra hållbarheten med OPIs.

Kissemiss

Idag har jag guldiga naglar med leopardmönster. Eftersom det regnar så bestämde jag mig för att göra något som krävde lite mer "pyssel".
Till grunden använde jag OPIs Golden Rules, och till fläckarna duttade jag ut lite av OPIs Charmed by a snake och markerade dom sedan med OPIs Black Onyx. De svarta markeringarna gjordes lätt med en tandpetare. Det här är ett väldigt enkelt mönster att göra, eftersom det inte måste vara jämnt. Jag valde att bara göra 2 naglar på varje hand för att det inte ska bli "för mycket" =) Men självklart kan man måla alla om man känner för det (och har tid)!

Med blixt:



Och utan blixt:


Lyxigt

Har för mig att jag postat en bild av det här lacket förut när jag hade det på tånaglarna, men här kommer en lite bättre bild. Lacket är OPIs My private jet och den här färgen är väldigt svår att beskriva. Det är en grå/svart/brun färg som innehåller glitter i alla tänkbara färger, och den ser helt underbar ut i solen. Tyvärr så kan ingen av alla de bilder jag tog göra det här lacket rättvisa...
Jag vet att det har varit dåligt med uppdateringar nu under sommaren, men jag har fortfarande fullt upp med jobbet. Kör därför ofta med "säkra kort" (dvs lack jag haft förut). Just idag har jag OPIs Elegance som jag visade för några månader sen. Förhoppningsvis kommer det fler uppdateringar inom kort!


RSS 2.0